Rămâi conectat

Actualitate

Tulpina franceză a COVID-19 NU poate fi depistată prin teste PCR. Cât de contagioasă este

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În regiunea Bretagne a fost descoperită o nouă variantă de COVID-19. Mai mulți pacienți prezintă simptome ale bolii, însă rezultatul testelor COVID-19 au fost negative.

Potrivit unor prime analize, această mutaţie a noului coronavirus nu ar fi mai contagioasă şi nu ar cauza o boală mai gravă decât alte variante ale virusului, anunţa luni Ministerul francez al Sănătăţii.

Teste în curs, în vederea stabilirii reacţiei acestei noi variante a noului coronavirus faţă de vaccinuri şi anticorpi, a anunţat ministerul.

Câţiva pacienţi covid-19 – a căror infectare a fost confirmată în urma unor analize sangvine şi în urma axaminării unor probe prelevate din căile respiratorii – au fost testaţi negativ prin teste de referinţă PCR.

Autorităţile din domeniul sănătăţii şi-au sporit supravegherea, în urma unor îngrijorări cu privire la variante ale noului coronavirus rezistente la vaccinuri împotriva covid-19, care se răspândesc rapid sau care provoacă simptime grave.

Această mutaţie bretonă a fost confirmată în urma secvenţierii probelor prelevate unui număr de opt pacienţi dintr-un cluster de 79 de pacienţi de la Spitalul Lannion, în nord-vestul regiunii Bretagne.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea