Tudor Ponoran: În 16 noiembrie s-a câștigat mândria de a fi român!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Tudor PonoranDragi zlatneni, albaiulieni, şi dragi români, ziua de duminică 16 noiembrie 2014 a însemnat enorm pentru viitorul democraţiei româneşti. Lupta pentru putere între două doctrine politice total diferite a fost învinsă şi depăşită de un alt front, cel al românilor cu dor şi dragoste de neam, cu dorinţa de libertate şi justiţie corectă – ei au pus preşedintele.

Românii din diaspora, umiliţi, nu s-au lăsat, s-au prezentat şi au votat după ore de stat la coadă în picioare, în frig şi în ploaie, au votat cu speranţa unui viitor altfel, cu mai puţină vorbărie şi circ. Românii din ţară şi străinătate au arătat că ţara noastră trebuie să îşi urmeze drumul muncii şi dezvoltării, drumul unei justiţii imparţiale şi lupta împotriva corupţiei care cu tentaculele ei a sufocat fiecare colţ al societăţii noastre.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Mândria de a fi român nu poate fi asociată cu furtul pădurilor, cu jaful resurselor naturale, cu sutele de privatizări frauduloase, cu distrugerea sistemului de educaţie şi sănătate. O populaţie săracă, adusă la limita subzistenţei, nu se poate niciodată îndrepta spre culturalizare şi spre libertate, ea fiind foarte uşor condusă de cei care o ţin la acest nivel! Partidul domnului Victor Viorel Ponta a primit instrucţiuni clare exact ca în vremea tovarăşului Iliescu şi a început această campanie electorală ameninţând oamenii, atentând la libertatea lor şi obligându-i să se implice în procesul electoral pentru candidatul stângii contrar voinţei şi concepţiei lor. Ultimele 6 săptămâni în Zlatna, oraşul în care trăiesc, au fost incendiare, reprezentanţii PSD făcându-şi liste cu oamenii care trebuie pedepsiţi pentru alegerea unui candidat de dreapta.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mă întreb oare dacă în judeţul Alba au aplicat astfel de tertipuri meschine, oare ce s-a întâmplat în Olt sau Teleorman? Condamn această practică a ameninţării şi a atacului la libertatea de alegere a cetăţeanului, specifică anilor 50. Câţiva vârstnici mi-au relatat că se simte un parfum de Ana Pauker prin oraş, dar totuşi românii au fost nişte eroi, au învins ca un tăvălug monstruoasa organizare a partidului stat dovedind că domnia legii, statul de drept şi libertatea nu mai pot fi subjugate de semidocţii politruci roşii. Cred că principalul câştig al nostru, al românilor este înainte de toate, formarea unui tineret nou, cu aşteptări mai mari şi imposibil de manipulat cu televizorul sau cu pomeni electorale, oricând gata să ne mobilizăm într-un număr uriaş pentru a trage semnale de alarmă în ceea ce ne priveşte viitorul! Felicitări echipei ACL Alba, felicitări tuturor românilor pentru mobilizare!

Copreședintele organizației de tineret a ACL Alba,

Tudor Ponoran

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

gheo 18 noiembrie 2014 at 15:27

ponoran … dragi zlatneni asa il cheama pe primarul vostru !!!

gheo 18 noiembrie 2014 at 18:53

Un Milion de lei sau incasat din Mata cuproasa la zlatna !!!
Nu mai stergeti mesajele …SLUGILOR !!

silviu 19 noiembrie 2014 at 8:02

Tudore,

Tatal tau s-a straduit sa se inchida uzina de la Zlatna pentru ca polueaza! Acum, orasul fiind mort-d.p.v. economic- te intreb eu: ce crezi ca ti-ar raspunde tatal tau la intrebarea”cand vor fi locurile de munca promise de tine in campania electorala?…”
Cand ai un raspuns clar si pertinent,te astept cu alta postare pentru a-ti raspunde. Pana atunci eu trebuie sa fac naveta…
Unde sunt investitorii promisi?…

ilie 19 noiembrie 2014 at 9:17

Parazitul asta incearca sa fure votul romanilor .
Romanii au votat omul nu partidele voastre , asadar o sa urmati cu totii .

mitru 19 noiembrie 2014 at 14:08

În 16 noiembrie nu ați pierdut ciolanul prezidențial pentru asta ați luptat, nu vă interesează pe voi românii…

colonelu' gogu 19 noiembrie 2014 at 21:38

In cazul tau te mandresti ca esti fiu de securist.
Ce realizari ai in viata in afara de a fii fiul tatalui tau? spargi banii in baruri de fite cu pitipoance?

Comentariile sunt oprite