Rămâi conectat

Sport

Trupa lui Popov luptă pentru finală! *Duminică, ora 18.00, CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-ICIM Arad Cupa Romaniei 36CSU Alba Iulia începe duminică, 13 aprilie, la ora 18.00, drumul spre „marea finală”, primul joc din cadrul semifinalelor, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu CSM Târgovişte. Trupa din Cetatea Marii Uniri are mai multe deziderate în această confruntare pe muchie de cuţit cu dâmboviţencele: să se califice în ultimul act pentru a ajunge să-şi îndeplinească obiectivul fixat, adică adjudecarea titlului, dar în acelaşi timp să-şi ia revanşa pentru eliminarea în faţa CSM-ului ediţia anterioară. Antrenorul Miroslav Popov nu are probleme de lot, cu excepţia numită Larisa Toma – ce acuză o prelungită răceală. „Ţinând cont că este o semifinală, se poate întâmpla orice, dar cred că vom câştiga acasă, iar în deplasare va depinde mult de apărarea pe care o vom face. De Târgovişte m-am ataşat, am mulţi prieteni, acolo m-am întors prima dată la revenirea din străinătate, așa că pot spune că e destul de special. Consider că este rândul nostru să le învingem în semifinale”, a spus Larisa Toma. „Târgovişte este o echipă bună, cu tradiţie, întărită prin venirea americancei Chrissy Givens, de aceea cred că va fi un meci greu, în care plecăm însă cu prima şansă. Nu este o confruntare specială pentru mine, dar bineînţeles că îmi doresc nespus de mult să o câştig”, a explicat Alexandra Uiuiu.

*”Şansele sunt egale, contează forma de moment”, a spus Bogdan Duma

„Va fi o confruntare de «care pe care», foarte grea şi total diferită comparativ cu sezonul regulat. Chiar dacă în campionat avem două victorii, între timp adversarele s-au întărit cu Crissy Givens. Şansele sunt egale şi va conta enorm forma de moment. Teoretic avem avantajul terenului propriu, însă CSM Târgovişte reprezintă o formaţie experimentată, pentru care nu contează un asemenea impediment. În plus, după ce a ratat cupa, echipa lui Dan Fleşeriu se află în faţa ultimei şanse şi se va agăţa cu disperare de confruntările directe”, a declarat Bogdan Duma, CSU Alba Iulia - ICIM Arad Finala CEWL64preşedintele CSU Alba Iulia.

*Victorioase de 14 meciuri!

Formaţia din Cetatea Marii Uniri se mândreşte cu o serie extraordinară, ce cuprinde 14 victorii consecutive, pe diverse fronturi, 9 în sezonul regulat, două în play-off cu CSM Satu Mare şi 3 în Liga Europei Centrale. „Cu siguranţă nu va fi uşor, ambele echipe vor lupta cu toate armele, dar avem un avantaj că jucăm un meci mai mult acasă. Sper să profităm de acest lucru, chiar dacă îmi doresc nespus de mult să le învingem şi în deplasare”, a adăugat Ildiko Nagy.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea