Rămâi conectat

Ştirea Ta

Trucuri pentru slăbit!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Mănâncă echilibrat şi consumă mai multă energie decât iei din mâncare.
Schimbă-ţi stilul de viaţă. Dietele sunt temporare, aşa că, dacă nu îţi schimbi complet obiceiurile, pe termen lung, vei pune la loc tot ce-ai dat jos în numai câteva luni.
Fă-ţi poze înainte şi după – te vei simţi foarte motivată să continui dieta, văzându-ţi progresele!
Nu ţine secret faptul că eşti la dietă. Dacă recunoşti în public că ai o problemă şi că încerci să o rezolvi, e încă un pas pe drumul cel bun.
lFă ce exerciţii îţi place. Unora le place joggingul, alţii preferă înotul sau mersul cu bicicletă, eşti liberă să faci ce sport vrei în timpul liber.
lStabileşte-ţi ţeluri realiste. Nu îţi dori să slăbeşti în prima săptămână 5 kilograme, fiindcă e imposibil şi vei fi dezamăgită.
Nu există o pilulă minune pentru slăbit, cel mai bine e să ai încredere în regimul alimentar şi în exerciţiile pe care le faci regulat.
Află care e greutatea ta ideală. Se spune că, dacă ai 1.75, greutatea ideală trebuie să fie cu 10 mai mică decât ce este în plus peste 1m, adică ar veni 65 de kilograme.
Fără fast food. Fără zahăr (sau îndulcitori) şi sare în exces. Verifică-ţi greutatea săptămânal.
Odihneşte-te suficient. Pentru ca organismul tău să funcţioneze eficient şi să poată arde caloriile cum trebuie, trebuie să dormi cel puţin opt ore pe noapte.
Mănâncă încet. E ok să mănânci între mese. Un măr, o banană, un iaurţel cu musli, o gustare hipocalorică, în orice caz.
Hidratează-te corespunzător. Cel puţin doi-trei litri de apă pe zi, şi nu trişa, fiindcă o faci pe socoteala ta!
Renunţă la paste şi la pâinea albă, pe cât posibil.
Nu te lenevi după ce închei dieta! Continuă să mănânci echilibrat, să îţi supraveghezi greutatea, să nu consumi fast food etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea