Rămâi conectat

Curier Județean

Trei tineri din Sebeș, suspecți de comiterea unor fapte penale, au fost ”cazați” în arestul IPJ Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia unei acţiuni ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică și prevenirea infracțiunilor au fost identificaţi B.F.A., de 21 de ani, E.P.R., de 21 de ani şi P.C., de 30 de ani, toţi din municipiul Sebeş, care sunt suspecţi de comiterea, în cursul anilor 2012 şi 2013 a 6 fapte penale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la data de 19.09.2012 P.C., împreună cu alţi doi complici, a sustras doi acumulatori auto, în valoare de 700 de lei, de pe un camion parcat pe o stradă din municipiul Sebeş.

În data de 10.11.2012, același învinuit, împreună cu E.P.R. au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş de unde au sustras produse alimentare în valoare de 200 de lei.

În noaptea de 11/12.01.2013 B.F.A., împreună cu alţi doi bărbaţi din Sebeş, în timp ce se aflau în faţa unui club din Sebeş, i-au agresat pe alţi doi tineri, cauzându-le leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în noaptea de 17/18.04.2013, B.F.A. a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Sebeş, de unde a sustras bunuri în valoare de  2.300 lei. În noaptea de 17/18.04.2013, acelaşi învinuit, împreună cu E.P.R. au provocat un scandal în incinta unui bar din Sebeş, au distrus bunuri din local şi l-au agresat pe un bărbat ce se afla în bar.

În data de 23.05.2013 B.F. A., împreună cu E.P.R. şi P.C., în timp ce se aflau în faţa unei societăţi comerciale din Sebeş, l-au ameninţat pe administratorul acesteia.

Faţă de cei 3 învinuiţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 09.08.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea