Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Trei partide în 8 zile pentru Volei Alba Blaj | Sâmbătă, în Sala “Timotei Cipariu”, meci cu CSM Lugoj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, campioana României și deținătoarea eventului național, va susține trei jocuri în 8 zile, în competiții diferite, după acest interval de timp urmând să se intre în vacanță competițională.

Primul dintre acestea se dispută sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00, în Sala “Timotei Cipariu”, cu CSM Lugoj (locul șase, cu 16 puncte) și contează pentru ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei feminin. Urmează joi, 19 decembrie, confruntarea de la Budapesta, cu Vasas Obuda, duel din cadrul rundei a treia a Grupei D din Liga Campionilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ultimul meci se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 12.00, în fața propriilor suporteri, cu “U” NTT Data Cluj, duelul ce trage cortina peste anul 2019 contând pentru faza a doua a Cupei României (învingătoarea se va califica în Final Four).

Echipa din “Mica Romă” a suferit runda trecută primul eșec stagional, 2-3 lângă Turnului Chindiei, cu CSM Târgoviște, după o confruntare dramatică, în care a avut trei mingi de meci, dar rămâne lider al primei scene, cu 25 de puncte, după 10 jocuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea