Trei partide în 8 zile pentru Volei Alba Blaj | Sâmbătă, în Sala “Timotei Cipariu”, meci cu CSM Lugoj

Volei Alba Blaj, campioana României și deținătoarea eventului național, va susține trei jocuri în 8 zile, în competiții diferite, după acest interval de timp urmând să se intre în vacanță competițională.

Primul dintre acestea se dispută sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00, în Sala “Timotei Cipariu”, cu CSM Lugoj (locul șase, cu 16 puncte) și contează pentru ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei feminin. Urmează joi, 19 decembrie, confruntarea de la Budapesta, cu Vasas Obuda, duel din cadrul rundei a treia a Grupei D din Liga Campionilor.

Ultimul meci se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 12.00, în fața propriilor suporteri, cu “U” NTT Data Cluj, duelul ce trage cortina peste anul 2019 contând pentru faza a doua a Cupei României (învingătoarea se va califica în Final Four).

Echipa din “Mica Romă” a suferit runda trecută primul eșec stagional, 2-3 lângă Turnului Chindiei, cu CSM Târgoviște, după o confruntare dramatică, în care a avut trei mingi de meci, dar rămâne lider al primei scene, cu 25 de puncte, după 10 jocuri.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...