Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Trei femei, din județele Mureș și Cluj, cercetate pentru FURT: Au sustras bani dintr-o locuință din Poiana Aiudului, profitând că victima a lăsat cheia sub preș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud le-au prins, în flagrant, pe 3 femei din judeţele Mureș şi Cluj, care au furat dintr-o locuinţă din Poiana Aiudului, suma de 1.250 de lei. Acestea au profitat de faptul că victima, pe perioada cât la lipsit de acasă, a lăsat cheia sub preş.

La data de 24 februarie 2019, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie de 73 de ani, din Poiana Aiudului, cu privire la faptul că, pe perioada cât a fost plecată la biserică, din locuinţa sa a fost sustrasă suma de 1.250 de lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, pe raza localităţii Livezile, au depistat 3 femei, de 20, 41 şi 55 de ani, prima din Târgu Mureş, iar celelalte două din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, asupra cărora a fost găsită suma de 1.250 lei, provenită din furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 3 femei ar fi profitat de faptul că victima şi-a lăsat cheia de la locuinţă sub un preş, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras banii.

Prejudiciul a fost restituit păgubitei, iar faţă de cele 3 femei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţă, poliţia vă recomandă: 

  •   Verificaţi la plecarea de acasă dacă aţi luat toate măsurile de siguranţă a locuinţei – geamuri închise, uşi încuiate;
  •  Nu lăsaţi cheia de la uşa de acces în locuinţă în locuri uşor accesibile (sub preş, în cutia de scrisori, ghivece cu flori) deoarece hoţii speculează asemenea obiceiuri.
  •  Dacă observaţi că cineva dă târcoale casei sau încearcă să pătrundă în locuinţă, sunaţi imediat la Poliţie .
  •  Dacă la uşa voastră se prezintă comercianţi ambulanţi, care vă oferă sau se arată interesaţi să cumpere diferite obiecte, sub nici o formă nu le permiteţi accesul în locuinţă!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea