Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei bărbați din județul Alba, căutați de autoritățile din Franța, prinși de către polițiști. Au fost reținuți pentru 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Aiud au depistat și reținut trei bărbați din județul Alba, căutați de către autoritățile din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

La data de 04 iunie 2021, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au depistat și reținut, pe raza municipiului Aiud, un bărbat, de 28 de ani, din Aiud, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

În perioada 2019 – 2020, acesta ar fi săvârșit mai multe furturi de scule, de pe șantiere de construcții din Franța și ar fi fost condamnat, de către autoritățile acestui stat, la executarea unei pedepse de 3 ani închisoare.

Tot vineri, 4 iunie, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, cu sprijinul polițiștilor de ordine publică și al jandarmilor, au identificat și reținut doi tineri, de 23 și 24 de ani, ambii din municipiul Sebeș, care sunt posesorii unor mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Franța, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Se pare că, în perioada 2019 – 2020, aceștia ar fi săvârșit mai multe furturi, pe teritoriul statului francez.

Pentru depistarea celor în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei 3 bărbați au fost prezentați autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestora, pentru o perioada de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea