Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Trei bărbaţi din Alba, condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru trafic de etnobotanice

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tribunalul Alba a pronunțat sentința în cazul a trei bărbați din Alba, într-un dosar de trafic de etnobotanice.

Un complet de judecată a pronunţat miercuri, 27 martie 2019, sentinţa definitivă. Cei trei au rămas cu pedepsele principale decise la Tribunalul Alba: M. Daniel Florin – 6 luni de închisoare cu suspendare; G. Petru Claudiu – 1 an de închisoare cu suspendare, respectiv D. Ghiţă Simion – 1 an de închisoare cu suspendare. Executarea celor trei pedepse a fost suspendată, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani.

Instanţa a dispus confiscarea de la cei trei a unor cantităţi de fragmente vegetale în care s-a pus în evidenţă existenţa substanţei din categoria drogurilor de risc. Aceştia au fost acuzaţi de către procurori DIICOT de faptul că au procurat, deţinut şi vândut, fără drept, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Magistraţii au mai impus obligativitatea ca aceştia să efectueze muncă în folosul comunităţii pentru o perioadă de 60 de zile.

Dosarul de trafic de etnobotanice a fost deschis în urma percheziţiilor din 30 mai de la Alba Iulia şi Stremţ. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 83 de pliculeţe cu substanţă vegetală uscată, dispozitive pentru mărunţit substanţă vegetală, cântare electronice de mare precizie, 5.300 de lei, precum şi telefoane mobile şi laptopuri ce se pare că au fost folosite în activitatea infracţională. Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere şi au audiat, în calitate de martori, 25 de persoane ce ar fi cumpărat astfel de substanţe interzise, de la persoanele vizate de anchetă.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea