Rămâi conectat

Actualitate

Tratament INUMAN într-un spital din România: Angajații FURAU din mâncarea bolnavilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tratament INUMAN într-un spital din România: Angajații FURAU din mâncarea bolnavilor

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani sunt anchetaţi de poliţişti pe motiv că ar fi furat alimente din bucătăria unităţii medicale, anunță Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că verificările au fost demarate după ce reprezentanţi ai Spitalului Judeţean au sesizat că „alimente din blocul alimentar al unităţii spitaliceşti au fost găsite ambalate într-un recipient pentru deşeuri, fiind depozitate în acel loc de către angajaţi ai unităţii, în vederea sustragerii acestora”.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, cercetările urmând a fi desfăşurate pentru verificarea aspectelor sesizate şi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta”, a afirmat Nenişcu.

Ancheta Poliţiei se desfăşoară în paralel cu un control administrativ dispus de conducerea spitalului.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea