Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Traseul de la Straja va decide în acest an campionii în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 19-20 octombrie,  pe tradiţionalul traseu de la Straja, vor veni cei mai titraţi piloţi din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă pentru ultima etapa a sezonului 2013.

Evenimentul automobilistic se defăşoară sub egida celei de-a  IX-a ediţii a competiţiei “Alba Motor Challenge” organizată de Clubul Sportiv Autosport Fair-Play Alba Iulia în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba. Din acest motiv, în 19 şi 20 octombrie, circulaţia pe Drumul Judeţean 107 va fi restricţionată între localităţile Hăpria şi Straja între orele 7:30 – 18:00.

“Suntem onoraţi să găzduim din nou o etapă de Campionat Naţional de Viteză în Coastă, cu atât mai mult cu cât este şi una decisivă pentru stabilirea campionilor fiecărei clase. Cu alte cuvinte, traseul de la Straja, în acest an decide campionii”, a spus preşedintele Autosport Fair-Play, Mihai Beldie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea