Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Transportatorii români se pregătesc de grevă generală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transportatorii rutieri anunță că începând de joi, 23 mai a.c. vor opri total activitatea pe o perioadă nedeterminată. Potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES de către Confederaţia Naţională Rutieră (CNR), aceștia cer Guvernului şi premierului României corectarea anomaliilor legislative actuale, eliminarea actelor de corupţie şi un dialog constructiv.

Protestul se desfăşoară la nivel naţional, în toate judeţele şi va fi mediatizat în rândul patronatelor din Europa, pentru a evita blocarea transportatorilor străini în România în timpul evenimentelor. Modelul aplicat este cel al protestelor din Grecia, Spania, Franţa şi Italia, acolo unde transportatorii au scos cheia din contact indiferent unde se aflau vehiculele şi nu au mai permis desfăşurarea livrărilor de mărfuri şi produse pe drumurile naţionale”, se arată în comunicat.

Poliţia Rutieră şi Jandarmeria vor primi adrese oficiale din partea patronatelor implicate, pentru a sprijini desfăşurarea protestului în condiţii de siguranţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea