Rămâi conectat

Sport

Transfer în Europa pentru albaiulianul Nicolae Stanciu! Beșiktaș sau Slavia Praga, posibile destinații

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Nicolae Stanciu și-a încheiat pentru moment activitatea în China, după ce a cucerit titlul de campioană cu nou-promovata Wuhan Three Towns.

Asta chiar dacă echipa unde s-a transferat anul trecut încă mai evoluează în FA Cup (dublă în sferturile de finală cu Shandong Taishan, campioana ediției anterioare, cu care a terminat la egalitate în acest sezon, titlul fiind decis la golaveraj), însă în această competiție nu este permisă utilizarea “stranierilor”. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a intrat în vacanță și a revenit în Alba, urmând ca duminică să se bucure de botezul celei de-a doua fetițe, Zoe Carolina, venită pe lume în 29 iunie 2022. Singurul român care a câștigat campionatul în 4 țări diferite (România, Belgia, Cehia și China) se pregătește de o revenire în Europa, având pe masă o ofertă concretă din Turcia, asta pe lângă cele mai vechi de la CFR Cluj (șanse minime) și Slavia Praga, fosta sa echipă de unde a plecat în China contra sumei de 3,6 milioane de euro.

*Beșiktaș insistă

Ex-uniristul ar putea face obiectul unui transfer de marcă în perioada imediat următoare. Turcii de la ”Fotomac”, citați de „Ajansspor” anunță că Nicolae Stanciu este așteptat la Beșiktaș Istanbul pentru a-l înlocui pe starul englez Dele Alli (26 de ani). Bașkanii de la Beșiktaș sunt gata să-i aducă antrenorului Senol Guneș (70 de ani) un nou mijlocaș, deoarece Dele Alli nu a confirmat așteptările și sunt șanse mari să fie trimis, curând, înapoi la Everton. Beșiktaș intenționează să-l împrumute pe Stanciu pentru o perioadă scurtă de timp, cel mai probabil șase luni, iar înțelegerea va cuprinde și o clauză de transfer definitivă, dacă jucătorul va confirma. În trecut, Nicolae Stanciu s-a mai aflat și pe lista celor de la Galatasaray Istanbul, fiind foarte aproape ca mutarea să se producă în vara anului 2021, însă atunci turcii s-au reorientat spre un alt român, Alexandru Cîcâldău. Beșiktaș se clasează pe locul 5 în Turcia, cu 26 de puncte după 15 etape, lider fiind Galatasaray, cu 33 de puncte, în timp ce Fenerbahce este a doua, la o lungime de trupa „Cim-Bom”. Cotat la 5.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Stanciu joacă din martie la Wuhan Three Towns unde a fost indispensabil la succesul din stagiunea recent încheiată: 10 goluri și 12 asisst-uri în 27 de partide.

Sursa: Digi Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea