Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Traian Băsescu: Adio PDL! Noi astăzi ne-am despărţit definitiv!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatul alegerilor din PDL nu a fost pe placul președintelui Traian Băsescu. La scurt timp după ce Vasile Blaga a fost anunțat oficial drept președinte al partidului, șeful statului a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj în care declară că se desparte definitiv de PDL și se va dedica ”unei alte construcții de dreapta”:

Am văzut finalul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. Am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul în care nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum, definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat! Astăzi ne-am despărţit, ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica unei construcţii unei alte soluţii de dreapta, cu oameni care nu fug cu urne, cu oameni care acceptă dreptul democratic al construcţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL. PDL a demonstrat că poate fi ţinut pe direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar, imediat ce au simţit că pot fi singuri, aripa FSN-istă a răbufnit iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN. Adio, PD! Adio, PDL! Noi astăzi ne-am despărţit definitiv. Aveţi drumul vostru iar eu îl am pe al meu”, a spus Traian Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea