Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIA petrecută lângă Rimetea: Un ONG lansează un apel la donații pentru a ajuta familia tânărului care a DECEDAT într-un accident de motocicletă

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

TRAGEDIA petrecută lângă Rimetea: Un ONG lansează un apel la donații pentru a ajuta familia tânărului care a DECEDAT într-un accident de motocicletă

ONG-ul Rebel Riders, o organizație dedicată comunității motocicliștilor pasionați, a lansat un apel emoționant la donații pentru a sprijini familia unui tânăr motociclist din Turda, care și-a pierdut viața tragic în localitatea Rimetea.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, numit Cătălin, era cunoscut pentru pasiunea sa pentru motociclism. Deși a provenit dintr-o familie cu resurse financiare limitate, el și-a urmat visurile și a reușit să devină student, dar și să ajungă să conducă o motocicletă.

CITEȘTE Și. ACCIDENT MORTAL la Rimetea: Un TÂNĂR de 22 de ani a DECEDAT, după ce intrat cu motocicleta într-un stâlp

Îndurerată de pierderea acestui tânăr plin de viață și de potențial, organizația Rebel Riders își propune să sprijine familia îndoliată în aceste momente dificile. Prin intermediul contului asociației, AS SPORT REBEL RAIDERS, donațiile vor fi colectate și vor ajunge integral la familia lui Cătălin.

În apelul lor către public, Rebel Riders încurajează pe toți cei care doresc să contribuie să facă donații în perioada 15-20 mai, în contul menționat mai sus, RO86 RNCB 0110 1697 4868 0001, cu mențiunea „donatie”. Orice sumă, indiferent cât de mică, este binevenită și va aduce o contribuție valoroasă pentru a ajuta familia să facă față dificultăților financiare.

„Cătălin, nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, se încheie mesajul emoționant postat de ONG-ul Rebel Riders pe pagina lor de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea