Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Traficant de droguri din Alba și-a recunoscut vinovăția și va face muncă în folosul comunității

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficant de droguri din Alba și-a recunoscut vinovăția și va face muncă în folosul comunității

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Magistrații Tribunalului Alba au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu procurorii DIICOT, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejus.ro.

În data de 01.04.2022, inculpatul a deținut fără drept, în imobilul situat în sat Sântimbru, precum și în autoturis, droguri de risc și obiecte pe care s-au pus în evidență droguri de risc, respectiv:

• 0,0853 grame canabis;

• un dispozitiv pentru mărunțit (grinder) în care s-a pus în evidență THC;

• un cântar pe care s-a pus în evidență 3-MMC, 3-CMC, cocaină și THC;

• un dispozitiv pentru mărunțit (grinder) în care s-a pus în evidență THC.

În perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, aflându-se în localitatea Sântimbru, inculpatul i-a oferit canabis unei minore de mai multe ori, fără bani.

În perioada 2018 – vara anului 2021, aflându-se în localitatea Sântimbru, inculpatul i-a oferit canabis consumatorului de 30-40 de ori, fără bani.

În perioada iarna anului 2021 – septembrie 2022, aflându-se în localitatea Sântimbru, i-a oferit canabis consumatorului de 5-7 ori, fără bani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia sau S.C. Drumuri și Poduri.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea