Rămâi conectat

Ştirea zilei

TOP 15 mari ANGAJATORI din județul ALBA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un număr de 15 companiii din Alba au împreună peste 13.000 de salariați. Patru dintre societăți își desfășoară activitatea în Alba Iulia, alte patru în Cugir, câte două în Sebeș, Blaj și Oiejdea, și una la Abrud.

Top angajatori din Alba

În topul celor mai mari angajatori de la nivelul județului se situează Holzindustrie Schweighofer din Sebeş cu 1.841 de angajați și Star Transmission și ELIT din Cugir, cu câte peste 1.100 de angajați.

 

În ultimii trei ani, numărul salariaților din Alba a crescut de la 75.000 la peste 80.000, iar prognozele în acest sens pentru perioada următoare se arată optimiste.

 

Șomaj mare și salarii mici

 

Alba rămăne totuși unul dintre județele cu cea mai ridicată rată a șomajului (aproape 7 la sută) din România. În aceșelași timp, salariul mediu net în județul Alba este cu aproape 20 la sută mai mic decât media la nivel național. (BT)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea