Rămâi conectat

Politică Administrație

TNL Sebeș: ”Vrem să avem un ştrand funcţional, nu să ne facem campanie electorală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Cristian TNL Alba SebesDe o vreme încoace au apărut tot felul de indivizi extrem de preocupaţi de soarta ştrandului din Sebeş. Oameni care dau din gură fără a gândi prea mult şi care nu se sfiesc să îi facă troacă de porci pe cei care nu le execută ordinele de a aloca nişte miliarde bune de lei pentru reparaţiile de la ştrand. Numai că lucrurile nu stau atât de simplu precum par la prima vedere.

În primul şi în primul rând la ştrand trebuie rezolvată problema terenului şi a bazinului existent. Pentru că în documentele primăriei nu apare niciun bazin, ci doar un teren. Şi atunci cum să faci lucrări pe un simplu teren pe care nu apare nicio construcţie?

Pe de altă parte nu se pot face lucrări de reparaţii, cum tot insinuează diverse persoane interesate să îşi facă publicitate electorală, pentru că reparaţiile presupun executarea unor lucrări pentru a face ştrandul funcţional. Ori cele 10 miliarde de lei vechi solicitate nu vor fi nici pe departe suficiente pentru totalitatea lucrărilor de la ştrand astfel încât aceste să fie funcţional în totalitate. Şi atunci ce facem? Dăm 10 miliarde pentru bazin, dar restul, adică accesul, vestiarele, etc, să arate ca după război? Aşa nu facem decât să punem carul înaintea boilor.

Noi liberalii am susţinut întotdeauna investiţiile şi lucrările, dar cele făcute corect şi cu o analiză completă. Suntem de acord şi am votat în Consiliul Local Sebeş realizarea unui studiu referitor la ştrand, studiu care să ne spună cât costă şi în cât timp se poate face modernizarea ştrandului. Vrem să avem un ştrand modern, complet funcţional, nu un bazin în mijlocul unui teren viran. După finalizarea documentaţiei vom sprijini şi vom vota alocarea de fonduri de la bugetul local pentru investiţii la ştrand. Repet, lucrurile trebuie făcute temeinic şi în cunoştinţă de cauză. Nu aruncăm bani pe nişte lucrări care nu au nicio finalitate.

Vrem ştrand la Sebeş şi ne vom bate pentru ca acesta să devină realitate. Nu aruncăm banii pe geam doar pentru că unele persoane vor să îşi facă imagine pe acest subiect.

Radu CRISTIAN, consilier local PNL Sebeş, preşedinte TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea