Rămâi conectat

Societate

„TNL e pentru TINEri!” – un nou proiect al TNL Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia propune tinerilor din municipiul nostru, dar nu numai lor, un nou proiect care are ca scop o regândire a poziţiei tinerei generaţii faţă de sport şi faţă de cultură: „TNL e pentru TINEri!”. Ca şi timp de implementare a proiectului a fost aleasă perioada aprilie – octombrie 2011. În toată această perioadă tinerii liberali albaiulieni vor desfăşura, mai ales în week-end-uri, diverse acţiuni de ordin sportiv şi cultural.
„Pentru început vom avea ca şi grup ţintă copiii şi elevii cărora le propunem două tipuri de acţiuni: „Fii roler, cu TNL” şi „Cinema TNL”. Astfel, în fiecare week-end o parte dintre colegii noştri se vor afla în diverse zone ale oraşului unde obişnuiesc copiii să iasă cu rolele sau cu skate-board-urile, pentru a-i învăţa pe cei care sunt mai novici câteva din tainele acestui frumos sport. Cât priveşte „Cinema TNL”, în acest caz discutăm de organizarea la sediul TNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu nr. 28A, în fiecare seară de sâmbătă sau duminică, a unor proiecţii de filme din diverse genuri: filme istorice, documentare, comedii, musical-uri etc. Colegii din echipa de PR, care se vor ocupa de acest tip de acţiuni, le vor anunţa din timp, astfel încât oricine va dori să vadă gratis un film bun, să poată veni la „Cinema TNL”, în condiţiile în care, ca la orice cinema care se respectă, floricelele de porumb, cafeaua şi băuturile răcoritoare vor fi, de asemenea, asigurate de către organizatori”, a ţinut să puncteze preşedintele TNL Alba Iulia, prof. Adrian Simion.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare