Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE:TIR răsturnat la ieşire din Sebeş spre Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Accident rutier, pe DN1, la ieşirea din Sebeş spre Sibiu, duminică, 4 februarie, în jurul  orei 17.30. Un TIR din Turcia s-a răsturnat pe şosea, blocând circulaţia pe un sens de mers. Două persoane au fost rănite în urma impactului şi au fost transportate la spitalul din Sebeş pentru îngrijiri.

Luni dimineaţa în jurul orei 5.00, TIR-ul de pe DN1, din zona Răhău a fost îndepărtat de pe carosabil iar traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE: Un TIR condus de G.A., de 49 de ani din Turcia s-a răsturnat pe şosea şi a produs un accident în lanţ, blocând circulaţia pe un sens de mers în zona Răhău. Şoferul turc circula cu viteză prea mare iar pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul volanului şi a pătruns contrasesns, răsturnându-se pe şosea. În acel moment a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau reglementar din sens opus. În urma accidentului şoferul turc şi unul din şoferii maşinilor implicate în carambol au suferit leziuni corporale uşoare, fără a fi necesară internarea lor în spital. După ce aproape 12 ore nervii şoferilor aflaţi pe acest tronson din DN1 au fost întinşi la maxim, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe o singură bandă, luni dimineaţa în jurul orei 4.00 TIR-ul a fost îndepărtat de pe carosabil iar traficul a revenit la normal.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 martie – 28 mai 2024: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în județul Alba. Localități și program

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 1 martie începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în ZONA 1 a județului ALBA, adică în orașele Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș și comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea