Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Tinerii liberali din Alba Iulia au oferit cadouri de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cum obișnuiește de câțiva ani, în spiritul sărbătorilor de iarnă, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia, organizează și anul acesta o amplă acțiune de oferire de cadouri pentru familiile cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

Foto-TNL cadouriAstfel, utilizând resursele obținute în urma donațiilor din cadrul proiectului „Fii activ! Implică-te! Donează!”, TNL-iștii albaiulieni au realizat câteva zeci de pachete-cadou cuprinzând alimente, dulciuri, rechizite, jucării etc. pentru a le oferi beneficiarilor proiectului.

 

O primă acțiune de oferire de pachete-cadou a avut loc miercuri, 23 decembrie a.c., sub coordonarea celor doi co-președinți ai TNL Alba Iulia, Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu. De această dată beneficiari au fost copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și Vințu de Jos.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, iar beneficiari vor fi și alți copii și tineri provenind din familii cu venituri reduse din Alba Iulia și localitățile învecinate.

 

Prof. Adrian SIMION,

Vicepreședinte TNL Alba,

Coordonator T-Comunică TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea