Rămâi conectat

Politică Administrație

Tinerii liberali din Alba invitați la consultarea publică «Constituția Libertății», la Hotel Intercontinental București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul revizuirii Constituției aflate în vigoare în prezent, TNL Romania dorește să profite de această ocazie și să își exprime, pe cale formală, punctul de vedere și ideile referitoare la documentul fundamental al statului român.

TNL Alba  in Europa_Florin Roman candidat europarlamentare (3)Astfel, Tineretul Național Liberal a inițiat o campanie de consultare publică și de informare privind acest subiect, campanie în care au fost implicate organizațiile locale ale TNL, Tineretul Național Liberal, acționând astfel ca un veritabil forum de idei.

Unul dintre cele mai importante evenimente în cadrul acestei campanii va avea loc săptămâna aceasta, iar la acest eveniment, ca urmare a recunoașterii implicării constante și eficiente în activitățile organizației, au fost invitați să participe și tinerii liberali din Alba.

Evenimentul va avea loc joi, 30 aprilie, începand cu orele 18:00, la Hotel Intercontinental București și se va desfășura șub genericul «Constituția Libertății», fiind moderat de cei doi copreședinți ai TNL România, Florin Alexe și Sorin Moldovan.

Dezbaterea publică ce avea avea loc în cadrul întâlnirii se dorește a fi și o modalitate de implicare în problema revizuirii Constituției și de promovare a unui simț civic dezvoltat în rândul întregii populații. Vor fi prezenți la dezbatere membri PNL din comisia de revizuire a Constituției (Cătălin Boboc, Valeria Sechelean), dar și diverși lideri ai Partidului Național Liberal, precum: Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Ludovic Orban ș.a.

Prof. Adrian SIMION,

Coordonator T Comunică – TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea