Rămâi conectat

Politică Administrație

Tinerii liberali aiudeni – implicați în acțiuni umanitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 2 martie, de la ora 17.00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud s-a desfășurat un frumos spectacol al cărui principal scop a fost unul umanitar – acela de a ajuta un copil de 12 ani, Samuel, ca să aibă posibilitatea de a se însănătoși, el suferind de o boală gravă (leucemie mielomonocitară juvenilă). Organizatorii evenimentului, TNL Aiud, s-au implicat puternic în strângerea de fonduri pentru a-l ajuta pe Sami.

La evenimentul care a durat în jur de două ore și jumătate au fost prezenți mai mulți membrii din conducerea PNL Aiud (în frunte cu primarul orașului, domnul Horațiu Josan) și TNL Aiud (în frunte cu președintele organizației, Ciprian Alexa) și, de asemenea, reprezentanți ai BPT TNL Alba și CSL Alba. În urma spectacolului în care au putut fi aplaudați mai mulți artiști locali (Carina Dumitru, Top Dance 2007, Cercul de clapă și chitară, coordonator Petrică Bela, Ansamblul Doina Aiudului, coordonat de Samoilă Oltean și Nicolae Moldovan) s-a reușit strângerea unei sume de peste 3200 de lei, sumă care a ajuns la familia lui Samuel pentru a fi folosită pentru tratamentul acestuia.

Conform medicilor, singura soluție care poate să fie viabilă pentru însănătoșirea lui Samuel este realizarea unui transplant de celule stem hematopoetice. În lipsa unui donator familial, este nevoie de căutarea unui donator de celule stem compatibil, în bănci internaționale de celule stem, iar acest proces este foarte costisitor și de durată. Cei care doresc să se implice în ajutorarea lui Sami, pot să facă donații în conturile RO15RZBR0000060016350152 (cont în lei) sau RO20RZBR0000060016350159 (cont în euro), deschise pe numele Crișan Solviu (tatăl lui Samuel), la Raiffeisen Bank Aiud, Str. Iuliu Maniu nr. 2.

Prof. Adrian SIMION, purtător de cuvânt al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea