Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tinerii dansatori din Sebeş, din nou pe podium!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul de Dans Sportiv Fantasy Dance care funcţionează pe lângă Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, deşi activează doar din anul 2010, a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale cu perechi diferite şi categorii de vârste diferite, obţinând prestigioase premii.

În cadrul Campionatului Naţional de Dans Sportiv, desfăşurat în zilele de 2 şi 3 martie 2013, organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv, în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv Crystal Top din Cluj-Napoca, competiţia celor mai buni dansatori, perechea formată din Darius Dogar şi Natalia Cotruş a reuşit să urce pe podium şi să câştige locul II, confirmându-şi încă o dată valoarea. De asemenea, perechea formată din Robert Razor şi Sonia Damian i-au urmat îndeaproape pe colegii lor, ocupând locul IV.

Acestea nu au fost singurele performanţe obţinute de talentaţii dansatori ai clubului Fantasy Dance: Antonia Sora a reuşit să ajungă şi ea în marea finală, ocupând locul VI, locul VII revenind perechilor formate din Şerban Dragomir şi Laura Cristea respectiv Bogdan Bica şi Oriana Trif. Locul IX a fost ocupat de Alexandru Bădilă şi Oana Hodor respectiv Marius Henegar şi Antonia Avădani locul X revenind perechii Mihai Beschiu şi Tania Damian.

În cadrul acestei competiţii au participat aproximativ 1000 de dansatori de la cele mai prestigioase cluburi din ţară. Performanţa obţinută de aceşti copii nu este deloc neglijabilă dat fiind faptul că ei se află la primele participări în cadrul unui concurs de o asemenea anvergură.

 Antrenoarea lor, Ema Şalapi, este foarte mândră de ei: „Sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute de copii la acest concurs. Trebuie să ţinem cont totuşi că a fost vorba de Campionatul Naţional, unde concurenţa este de fiecare dată acerbă. Copiii au muncit mult, timp de un an de zile, au renunţat la calculatoare şi la bătut mingea afară. Acum au adunat roadele muncii lor. Vom reveni în sala de dans, muncind şi mai mult în speranţa că ne vom întoarce şi de la Mediaş cu locuri şi mai bune”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea