Rămâi conectat

Actualitate

Tineri ”săltați” de polițiști după ce au furat un taxi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată duminică dimineața cu privire la furtul unui autoturism, comis de către două persoane necunoscute,  pe Drumul Județean 142 K între localitățile Valea-Lungă și Tăuni.

În baza sesizării, polițiștii au luat imediat măsuri în vederea identificării și prinderii autorilor furtului, fiind constituite filtre pe raza  municipiul Blaj.  Autoturismul se deplasa în direcția Blaj-Sîncel, fiind identificat de polițiști pe Drumul Județean 107. În momentul în care a fost oprit, conducătorul autoturismului furat a fugit peste cîmp, fiind identificat și reținut de polițiști ulterior.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că Petru G. de 23 de ani, din comuna Sîncel, județul Alba, împreună cu V. Claudiu de 23 de ani din Alba Iulia s-au deplasat cu un taxi-ul în Blaj. Pe drum mașina s-a defectat iar șoferul a coborât să vadă care este problema. Profitând de faptul că autoturismul avea cheile în contact, cei doi l-au sustras și s-au deplasat spre localitatea Sâncel, la volan aflându-se Petru G., care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi suspecți pe bază de Ordonanță de retinere pentru o perioadă de 24 ore, fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi (12 noiembrie), să fie prezentați Judecatoriei Blaj, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și  arestare preventivă.

Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infarcţiunii de furt calificat, iar în plus, pentru Petru G. a fost reținută și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu possedă permis de conducere.

Autoturismul în valoare de 3000 euro a fost recuperat și predat părții vătămate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea