Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tineri din Ocna Mureș condamnați definitiv la închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Ocna Mureș condamnaţi, la Judecătoria Aiud, la închisoare cu executare pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, au obținut la Curtea de Apel pedepse cu suspendare.

Lăcătuș Rafael Haiduc și Rostaș Elvis Robert au fost trimiși în judecată după ce, în august 2017, au obligat o minoră să se urce într-un autoturism, pe care l-au condus fără a avea permis de conducere și ar fi încercat să o violeze.

Decizia de la Curtea de Apel a fost pronunțată în 8 martie 2018, magistrații de aici hotărând să înceteze procesul pentru infracțiunea de tentativă de viol, care a determinat, de altfel, sentința cu executare de la instanța de fond. Ambii inculpați au fost condamnați la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de 4 ani.

Tinerii au mai fost obligați să nu se apropie de victima minoră pe toată perioada termenului de încercare și 1 an după expirarea perioadei, precum și să presteze un număr de 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia definitivă a Curții de Apel a însemnat și punerea în libertate a inculpaților, care se aflau în arest preventiv din 19 august 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea