Tineri din Ocna Mureș condamnați definitiv la închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate

Doi tineri din Ocna Mureș condamnaţi, la Judecătoria Aiud, la închisoare cu executare pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, au obținut la Curtea de Apel pedepse cu suspendare.

Lăcătuș Rafael Haiduc și Rostaș Elvis Robert au fost trimiși în judecată după ce, în august 2017, au obligat o minoră să se urce într-un autoturism, pe care l-au condus fără a avea permis de conducere și ar fi încercat să o violeze.

Decizia de la Curtea de Apel a fost pronunțată în 8 martie 2018, magistrații de aici hotărând să înceteze procesul pentru infracțiunea de tentativă de viol, care a determinat, de altfel, sentința cu executare de la instanța de fond. Ambii inculpați au fost condamnați la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de 4 ani.

Tinerii au mai fost obligați să nu se apropie de victima minoră pe toată perioada termenului de încercare și 1 an după expirarea perioadei, precum și să presteze un număr de 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia definitivă a Curții de Apel a însemnat și punerea în libertate a inculpaților, care se aflau în arest preventiv din 19 august 2017.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

spetsnaz 26 martie 2018 at 4:06

Justitie si magistrati de c***t !!! Dar la o colonie de sclavi,ce pretentii sa ai ???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...