Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tichete sociale pentru sprijin educațional la Cugir. Condiții și documente necesare pentru a beneficia de sprijin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii cu situații materiale precare din Cugir vor beneficia de tichete sociale pe suport electronic pentru achiziționarea de materiale școlare.Pe parcursul anului 2020-2021, copiii din învățământul de stat preșcolar ( grădiniță), primar și gimnazial, care provin din familii cu venituri sub 1.115 lei, vor primi sprijin financiar în cuantum de 500 de lei/an școlar, sub formă de tichet social pe suport electronic.

Aceste tichete sociale vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de materiale școlare necesare frecventării școlii, constând în: articole pe papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței.

Cererile se depun de către reprezentantul familiei sau de către reprezentantul legal al copilului, în perioada 24.08.2020 – 04.09.2020 la sediul Serviciului Public de Asistentă Socială Cugir, str. 21 Decembrie 1989.Cererea poate fi transmisă și electronic la adresa de e-mail a instituției [email protected] și poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei Orașului Cugir, de la secțiunea adresată Serviciului Public de Asistentă Socială Cugir.

Precizăm că, pentru beneficiarii de venit minim garantat și beneficiarii alocației pentru susținerea familiei, ce se regăsesc în evidențele SPAS Cugir, tichetele se acordă pe baza listelor întocmite, aceste persoane având obligația să depună doar dovadă înscrierii copilului/copiilor la grădiniță/școală pentru anul 2020/2021.

Prima evaluare a cererilor depuse, însoțite de actele doveditoare se va realiza în perioada 07.09.2020-14.09.2020, urmând că Serviciul Public de Asistență Socială Cugir să înainteze lista destinatarilor finali către Instituția Prefectului Județului Albă până la dată de 15.09.2020.
Informații suplimentare se pot solicită și telefonic la numerele 0258750764 sau 0788628173.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea