Ziarul Unirea

“Think Green for Our Future” 2016 – concurs internaţional de proiecte de mediu, adresat școlilor generale. Premiu de 2.000 de euro, pentru implementarea proiectului

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

think_greenPentru a celebra Ziua Mondială a Mediului în cadrul comunităţii Kronospan, Fundaţia Kronospan a iniţiat în anul 2014 concursul de protecţia mediului “Think Green for Our Future”. De-a lungul anilor, concurenţii au fost rugaţi să identifice problemele de mediu şi să arate într-un mod creativ ce măsuri pot lua adulţii pentru a proteja planeta pentru generaţiile viitoare.

Ediţia din acest an a concursului “Think Green for Our Future” se adresează şcolilor generale şi va fi implementată în acelaşi timp în mai multe state: România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Ucraina. În fiecare ţară Fundaţia Kronospan va finanţa implementarea proiectului câştigător cu 2.000 EUR. Pentru a înscrie un proiect, concurenţii trebuie să completeze pe site-ul http://kronospanfoundation.org/think-green-2016/ Formularul de aplicaţie.

ELIT

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 septembrie 2016, iar proiectele câştigătoare vor fi anunţate în 10 octombrie.

Obiectivul general al concursului este de a conştientiza tinerii cu privire la impactul pe care îl are asupra mediului consumul nesustenabil şi implicaţiile pe care le are acesta în ceea ce priveşte schimbările climatice. De asemenea, prin organizarea concursului se urmăreşte încurajarea în rândul tinerilor a unui comportament care să contribuie la protecţia mediului şi promovarea spiritului eco-civic.

Informaţii suplimentare se pot obţine prin email, la adresa office@kronospanfoundation.org.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419