Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Termen în dosarul lui Alin George Bian, la Judecătoria Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dosarul în care Alin George Bian, fiul fostului secretar de stat Silviu Bian este judecat pentru vătămare corporală din culpă se află astăzi pe lista de ședințe de la Judecătoria Alba Iulia.

Magistrații ar trebui să se pronunțe asupra solicitării părţii vătămate de schimbare a încadrării din “vătămare corporală din culpă” în “omor din culpă” după ce la ultimul termen, din 19 iunie a.c., cauza a fost amânată în lipsa martorului citat legal.

Vă reamintim că în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2008 Alin George Bian a accidentat grav, pe trecerea de pietoni, un bărbat în vârstă de 62 de ani. Medicii au stabilit că acesta necesită 55 de zile de îngrijiri medicale pentru recuperare, însă la aproximativ 2 luni de la accident victima a decedat în spital.

Alin George Bian a fost trimis în judecată în 12 iulie 2010. Susţine în continuare că este nevinovat și chiar a solicitat strămutarea dosarului în alt judeţ, motivând că în Alba justiţia ar putea fi influenţată de articolele publicate în presă. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea, ca nefondată, și l-a obligat pe Bian la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, în data de 9 mai a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea