Rămâi conectat

Actualitate

Tereza Brantlova (Cehia) – un nou transfer pentru CSU Alba Iulia *Conducătorul de joc va fi antrenată la Alba Iulia de Tomas Bilek

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tereza Brantlova (Cehia), conducător de joc în vârstă de 30 de ani este un nou transfer pentru echipa CSU Alba Iulia. Blonda baschetbalistă (foto în albastru) a evoluat ultima dată în Spania la Cadí la Seu şi a acceptat oferta din Cetatea Marii Uniri pentru a lucra cu compatriotul său antrenorul Tomas Bilek, care o cunoaşte din Cehia. Aceasta a mai evoluat la VS Praga (2010-2011),  Karlovy Vary (Cehia, 2009-2010), Elfic Fribourg (Elveţia, 2008-2009), Shelen Krasnoyarsk (Rusia, 2007-2008), sau DKSK Miskolc (2006-2007, Ungaria). „Suntem în discuţii cu câteva jucătoare pentru a creiona cât mai repede lotul. Obiectivul ferm este o clasare în locurile 1-4. Avem semnate deja contractele cu 4 jucătoare, Tarţa, Tobbin, Vukoje şi Brantlova„, a spus Daniel Breaz, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Brantlova va împlini 30 de ani în 28 octombrie şi are o înălţime de 1,72 metri. După încheierea stagiunii precedente, gruparea albaiuliană a renunţat la serviciile internaţionalei Ancuţa Stoenescu, jucătoare ce evoluează pe acelaşi post.

*CSU Alba Iulia se mişcă pe piaţa transferurilor

Politica de transferuri a formaţiei albaiuliene s-a modificat substanţial în această vară, mizându-se pe transferuri de Europa, de genul Jovana Vukoje (BC Danzio Timişoara, 26 ani) şi Tereza Brantlova (Cehia). După un singur campionat petrecut la Timişoara, sârboaica a atras atenţia cluburilor cu bugete mari şi a dat curs ofertei de la Alba Iulia. „Este adevărat, Vukoje a preferat oferta de la Alba Iulia. Nu puteam concura cu ce i-au oferit cei de acolo. Vorbim practic de o dublare a salariului ce l-a avut aici”, a recunoscut preşedintele lui Danzio, Dan Ionescu.

În contextul în care celelalte echipe din Divizia A încă nu şi-au deconspirat planurile de întărire a loturilor, oficialii CSU Alba Iulia preferă să ţină la secret „mutările”.

*Breanna Salley nu mai vine!

Dată drept sigură în urmă cu câteva săptămâni, americanca Breanna Salley nu mai este sigură va continua la Alba Iulia, spre deosebire de Becca Tobin. Surse din cadrul clubului susţin că iniţial Salley  a fost acord cu propunerea de prelungire a contractului, dar ulterior s-a răzgândit, a plusat şi oficialii CSU n-au mai insistat pe respectiva pistă. „Deocamdată subiectul a rămas în discuţie în privinţa semnării contractului cu Breanna Salley„, a spus Breaz.

Cu siguranţă însă, la reunirea lotului, programată în jurul datei de 1 august, la Alba Iulia vor fi prezente şi cele trei „straniere” acontate: Becca Tobin, Jovana Vukoje şi Tereza Brantlova.

Pentru a afla mai multe detalii despre cariera şi viaţa viitoarei jucătoare a CSU Alba Iulia vezi www.terezabrantlova.com/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea