Rămâi conectat

Sport

Teodor Atanasiu sprijină financiar Fotbal Club Unirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

La solicitara Clubului de Fofbal Unirea Alba Iulia, Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, a plătit din propriul buzunar toată suma necesară pentru baremul de arbitraj de la meciul cu Luceafărul Oradea.

Astfel, echipa de suflet a albaiulienilor va putea să joace următorul meci, cu FC Argeș, sâmbătă de la ora 11.00 – ultima partidă din această toamnă pe ”Cetate”.

Conducerea clubului FC Unirea Alba Iulia doreşte să mulţumească domnului Teodor Atanasiu pentu sprijinul financiar acordat în această perioadă dificilă din istoria clubului şi speră ca şi ceilalţi candidaţi la alegerile parlamentare să vină în sprijinul echipei de fotbal”, transmit, printr-un comunicat de presă, oficialii clubului albaiulian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Uniriștii Rareș Stanciu, fratele căpitanului echipei naționale a României, și Alex Duna, la „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Rareș Stanciu, fratele mai mic al internaționalului român Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative a României, și portarul Alexandru Duna, ambii de la CSM Unirea Alba Iulia, vor evolua la Universitatea Cluj în sezonul viitor, club la care va activa și antrenorul albaiulian George Țălnar. Cele două talente din Cetatea Marii Uniri au fost componenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea