Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Teodor Atanasiu: PDL trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul partidului că PDL va trebui să se alăture PNL, în vederea construirii unei “drepte” puternice. Senatorul de Alba a transmis un mesaj prietenos democrat-liberalilor ca, după europarlamentare, să înţeleagă că șansa lor de a opri “hemoragia” (n.a. plecările din partid) este fuzionarea cu Partidul Naţional Liberal. Senatorul consideră că dezertările din PDL vor fi masive, fiindcă mulți dintre ei nu mai văd nicio perspectivă.

Astfel, începând chiar din acest an, Mircea Hava și Teodor Atanasiu ar putea deveni colegi de partid, marcând o nouă eră politică la nivelul județului Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Senatorul Teodor Atanasiu: După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat de președintele Traian Băsescu, vor înţelege că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Altfel,  în PD-L o să continue hemoragia”.

Teodor Atanasiu a declarat că PSD, UDMR și ceilalți de la Putere ‘trebuie opriţi cât de curând’, iar în acest sens vor pregăti o moţiune de cenzură prin care speră, cu sprijinul întregii Opoziţii, că actualul Guvern mincinos va pica.

Senatorul PNL a explicat pe scurt cum au fost sabotați în USL de partenerii săi de la PSD-și cum au încercat în mod sistematic să îi îndepărteze de la guvernare (vezi VIDEO).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea