Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tentativă de omor la discoteca din Câmpeni – Bărbat arestat preventiv după ce i-a tăiat gâtul unui tânăr, pe ringul de dans

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 3.40, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unui local public din oraşul Cîmpeni, un tânăr s-a tăiat involuntar la gât.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că F.M., de 18 ani,din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, în timp ce se afla pe ringul de dans din incinta localului, la un moment dat s-a dezechilibrat, fiind împins involuntar de către o altă persoană şi s-a lovit de A.I.C., de 24 ani, din comuna Bistra, jud. Alba. Deranjat de acest lucru, A.I.C., l-a lovit pe F.M. în maxilar, cu mâna în care avea un pahar, care s-a spart, producându-i leziuni în zona gâtului.

Tânărul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Câmpeni şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Pe numele lui A.I.C., poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă pedepsită de art. 193, alin. 1, din Codul Penal.

Ulterior, având în vedere concluziile preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, din care rezultă faptul că victima a suferit mai multe plăgi tăiate într-o zonă vitală, dosarul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale şi declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunile de omor în forma tentativei, prev. de art. 32 alin. 1, rap. la art. 188 Cod penal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal.

În cursul zilei de ieri, 24.07.2014, ca urmare a contestaţiei formulate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, împotriva soluţiei de respingere a cererii de arestare preventivă pronunţată de judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, Curtea de Apel Alba Iulia,  a dispus, arestarea preventivă a lui A.I.C., pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea