Rămâi conectat

Politică Administrație

Tehno Plast SRL investește peste 1.000.000 de euro la Cugir. Firma italiană va crea circa 100 de locuri de muncă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă investiție italiană importantă în județul Alba la Cugir a fost anunțată astăzi de Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba despre Societatea Comercială Tehno Plast SRL care a început deja lucrările pentru amenajarea unor spații de producție, prin sistemul injecție de masă plastică, de piese pentru industria constructoare de automobile. Învestiția în primă fază este de peste 1.000.000 de euro.

Compania italiană a semnat deja un contract de închiriere a unor hale în suprafață de peste 5000 mp în incinta Uzinei Mecanice Cugir, unde își vor amenaja până la sfârșitul anului fabrica. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, la începutul anului viitor proaspătul investitor va începe demersurile de angajare fiind prevăzute crearea a 50/100 de noi locuri de muncă, în urma acestei investiții.

“Acolo va fi o investiție de peste 1.000.000 de euro  și o estimare între 50 și 100 de locuri de muncă în perioada următoare. Acolo se va produce injecție de mase plastice pentru industria auto. Hala asta era licitată de 4 ani de zile, dar din păcate nu a fost pusă în valoare, iar acum deja s-a semnat contractul de închiriere și cel mai probabil la 1 ianuarie vor fi demarate angajările și va începe producția (…) Le mulțumesc celor care au contribuit la aducerea acestul investitor la Cugir, respectiv directorului Uzinei Mecanice Cugir, Mihai Nicușor, deputatului Teodor Atanasiu și lui Dan Coriolan Simedru, fostul prefect al județului Alba ”, a precizat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea