Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

TC Sun Alba Iulia, rezultate excelente la turneul „Star Transmission” și Cupa Albani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate excelente realizate de sportivii de la TC Sun Alba Iulia, în ultimele două competiții de tenis de câmp la care au luat startul, turnee disputate la Sebeș și Alba Iulia.

La recent încheiatul turneu Star Transmision, organizat de Tenis Club Dura la Sebeș, reprezentanții Tenis Club Sun Alba Iulia au obținut performanțe deosebite, la categoria de 14 ani feminin podiumul fiind ocupat de jucătoare de la TC Sun.

La categoria 12 ani fete, Anamaria Horșa s-a clasat pe locul 3, iar Ayana Kone pe poziția a 4-a. La categoria de vârstă de 14 ani fete, Brândușa Dumitru – locul întâi, Iris Muntean – locul 2 și Chrissa Moldovan – locul 3 (toate TC Sun Alba Iulia), au acaparat podiumul de premiere.  Mircea Plopeanu a câștigat locul întâi la categoria de vârstă 14 ani, băieți, iar Briana Moldovan s-a clasat pe poziția secundă a categoriei 16 ani, fete.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Aceste rezultate remarcabile confirmă dedicarea, talentul și efortul susținut al sportivilor de la Tenis Club Sun Alba Iulia. Ei reprezintă cu mândrie clubul nostru și sunt o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de jucători de tenis. Turneul Star Transmission, organizat cu succes de Tenis Club Dura la Sebeș, a reprezentat o competiție acerbă între cluburi de tenis din țară. Acest turneu anual atrage tineri jucători talentați, oferindu-le o platformă excelentă pentru a-și demonstra abilitățile și a se măsura cu cei mai buni„, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia, un club care impresionează la nivel juvenil.

La Cupa Albani, la Alba Iulia, au urcat pe podium tenismenii David Chiorean – locul întâi la Under 12, Anamaria Horsa – locul 3 la Under 12 și Mara Țâmpea – locul 3 la Under 14.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea