Tatăl DJ-ului albaiulian Radu Production, fost parașutist militar, are nevoie de sânge. Apeluri lansate pe Facebook

Paul Voicu - Primar 2020

Tatăl DJ-ului albaiulian Radu Pop, cunoscut sub numele de Radu Production, fost militar parașutist, are nevoie de sânge, fiind internat la Centrul de Hematologie din Cluj-Napoca. Cei care vor să-l ajute pot dona la orice centru de recoltare din țară, menționând numele Pop Ioan (data nașteri: 27.05.1949).

”Tatal meu, un OM care a slujit țara, pe dumneavoastră, are nevoie de noi! Pop Ioan, fost parașutist militar are nevoie de sânge! Haideți să-l ajutăm! Stă în puterea noastră! Tot ceea ce trebuie să facem este să sânge la un Centru de recoltare din țara cu mențiunea pentru Pop Ioan.

ELIT

Are nevoie de sânge!
Să-l ajutăm! Stă în puterea noastră!”, a scris Radu pe Facebook.

De asemenea, apeluri pentru donare de sânge au fost făcute și de prietenii acestuia.

Mihail David - 2020

”Salutare oameni dragi. Am o rugăminte mare la voi toti.
Il cunoastem cu totii de la party-uri, din cluburi, de la piscine, nunti si evenimente importante din Alba Iulia. Sunt convins ca macar o data i-ati auzit vocea la radio ATLAS FM sau la meciurile echipei fanion a orasului nostru Unirea Alba Iulia.

Prietenul meu, Radu Productión, caci despre el este vorba trece printr-o perioada extrem de dificila din pricina starii de sanatate a tatalui sau.
Haideti sa il ajutam. Parintele sau are nevoie de sânge, fiind diagnosticat cu Sindromul Mielodisplazic tip Leucemie Cronica.
Este nevoie de donatori indiferent de grupa de sânge. Momentan este internat la spitalul de Hematologie din Cluj Napoca.
Sânge se poate dona la orice centru de transfuzie din țara pe numele Pop Ioan (data nasteri: 27.05.1949)
Un share sa vada toata lumea si fiecare dintre noi cat de putin putem sa ne implicam”, a scris Horică Udrea pe Facebook.

Tatăl lui Radu, Ioan Pop, fost cadru militar, plutonier adjutant, a lucrat la Unitatea Militară 01845 Câmpia Turzii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...