Tataee, fondatorul trupei BUG Mafia, originar din Sebeș, a părăsit definitiv România, alături de familie: ”O călătorie doar dus”

Producătorul muzical și rapperul Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv din România, unde revine doar pentru a-şi onora proiectele. Tataee e originar din Sebeș.

Tataee, împreună cu soţia lui, Mona, şi cei trei copii s-au mutat de câteva luni în Barcelona, Spania. „Încă mi se pare ireal că soţia, eu şi armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visurile devin realitate. Munceşte ca un superstar în ţara ta natală, trăieşte ca un tip privat într-o ţară mai caldă“, scria rapperul pe Facebook încă de anul trecut.

ELIT

Artistul, care continuă să producă muzică, şi-a anunţat fanii că va reveni în România doar în vizită şi pentru proiectele muzicale, potrivit Realitatea TV.

Artistul, care continuă să producă muzică, şi-a anunţat fanii că va reveni în România doar în vizită şi pentru proiectele muzicale, potrivit Realitatea TV. Tataee este unul din fondatorii formaţiei B.U.G. Mafia, fiind considerat şi unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc. Originar din Sebeş, Tataee a absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti în anul 1995, după care s-a dedicat carierei muzicale.

Iniţial, s-a lansat solo, însă la scurt timp a format, alături de Alin „Uzzi“ Demeter şi Dragoş „Caddilac“ Vlad-Negru, ceea ce avea să devină una dintre cele mai bine vândute trupe de pe piaţa românească şi una dintre cele mai respectate formaţii de hip hop.

Printre cele mai de succes albume B.U.G. Mafia se numără „Născut şi crescut în Pantelimon“ (1996), „După blocuri“ (2000) şi „Băieţi buni“ (2003). Tataee a mai colaborat cu artişti ca Akcent, Bitză, Andreea Antonescu, Cristina Spătar şi Adriana Rusu.

Sursa Adevărul

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 14 aprilie 2018 at 21:48

mdea mare lucru… tipul asta a pus umarul la indobitocirea oamenilor dupa revolutie. Mare geniu…pff! A copiat un fel de manele americane…

Costelis 16 aprilie 2018 at 8:37

Trimite o felicitare PSD-ului….ei te-au făcut să emigrezi!!!
Cu versuri de alea de-a voastre…specifice!!

Arapel 16 aprilie 2018 at 17:03

Nu are nici o treaba cu Sebesul si nici cu Sugagul unde a locuit cu parintii Emil si Maria Irimia in colonia TCH.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...