Tată și fiu din Blaj condamnați definitiv la închisoare pentru tentativă de omor

Tată și fiu din Blaj condamnați definitiv la închisoare pentru tentativă de omor • Bărbatul a primit 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare, iar față de fiul minor al acestuia s-a luat măsura internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 3 ani.

Două persoane din Blaj, tată şi fiu, au fost condamnate definitiv la Curtea de Apel Alba Iulia la închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, lovire şi alte violenţe, respectiv violare de domiciliu.

Răzăilă Gheorghe şi Răzăilă Claudiu au fost implicaţi într-o agresiune ce a avut loc în august 2016. Cauza a fost trimisă în judecată la Tribunalul Alba în octombrie 2016, iar în 19 aprilie 2018 a fost pronunţată hotărârea definitivă.

”În data de 21.08.2016, în jurul orei 21.30, între persoana vătămată S.Ş. şi cei doi inculpaţi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia inculpaţii au aplicat victimei mai multe lovituri, cu muchia unei securi şi o bâtă, acţiunile lor conjugate provocând victimei leziuni care au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă şi care i-au pus în primejdie viaţa”, susţin anchetatorii dosarului. Răzăilă Gheorghe a primit pedeapsa finală de 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, iar fiul acestuia, Răzăilă Claudiu, minor la data săvârşirii faptei, a primit măsura internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 3 ani.

De asemenea, cei doi inculpați au fost obligați să plătească părții vătămate daune morale de 50.000 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...