Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tată şi fiu din Alba, condamnaţi la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor, în urma unui conflict între ciobani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Doi bărbați, tată și fiu, au fost condamnați la pedepse cu închisoarea, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Cerciu Gheorghe senior și Cerciu Gheorghe junior au primit fiecare pedeapsa de 7 ani și 6 luni de închisoare.

Decizia a fost pronunțată la Tribunalul Alba vineri, 4 ianuarie 2018, și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. Fapta pentru care sunt judecați cei doi bărbați a avut loc în 2015, pe o păşune din comuna Gîrbova. Cei doi, fiind ciobani, au bătut cu bâtele alte două persoane, socru şi ginere. A fost un conflict spontan care, însă, a avut urmări foarte grave. Cele două victime au primit 30-35 zile, respectiv 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările au durat mai mult decât de obicei din cauza expertizelor dispuse de anchetatori. Cei doi inculpați au mai fost obligați să plătească daune morale totale de 100.000 de lei și daune materiale în valoare de 680 de lei. Instanța a mai dispus menținerea măsurilor preventive cu privire la inculpați. (D.Ț.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea