„Târgul Căciulilor” de la Blaj, suspendat din cauza evoluției pandemiei de COVID-19. Mesajul organizatorilor

„Târgul Căciulilor” de la Blaj, suspendat din cauza evoluției pandemiei de COVID-19. Mesajul organizatorilor

Din cauza situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus și pentru reducerea riscului de transmitere comunitară, ediția din acest an a „Târgului Căciulilor” organizat în fiecare an la Blaj, în data de 6 decembrie, a fost suspendată.

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Mesaje de Moș Nicolae şi FELICITARI de Sfântul Nicolae pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

”Dragii noștri! Știm că așteptați invitația de a participa la tradiționalul Târg al Căciulilor Blaj, care se organizează în fiecare an, în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului Căciulilor – ediția 2020.

Elit ELIT

Evoluția pandemiei este îngrijorătoare și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am decis să anulăm orice fel de risc, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții în această perioadă.

Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, iar în cazul în care situația se va îmbunătăți, vom regândi această decizie. Până atunci, aveți grijă de voi!”, transmit reprezentanții organizatorului, în speță Primăria Municipiului Blaj – Serviciul Public de Gospodărie Comunală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419