Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Târgul Căciulilor” de la Blaj, suspendat din cauza evoluției pandemiei de COVID-19. Mesajul organizatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Târgul Căciulilor” de la Blaj, suspendat din cauza evoluției pandemiei de COVID-19. Mesajul organizatorilor

Din cauza situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus și pentru reducerea riscului de transmitere comunitară, ediția din acest an a „Târgului Căciulilor” organizat în fiecare an la Blaj, în data de 6 decembrie, a fost suspendată.

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Mesaje de Moș Nicolae şi FELICITARI de Sfântul Nicolae pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

”Dragii noștri! Știm că așteptați invitația de a participa la tradiționalul Târg al Căciulilor Blaj, care se organizează în fiecare an, în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului Căciulilor – ediția 2020.

Evoluția pandemiei este îngrijorătoare și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am decis să anulăm orice fel de risc, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții în această perioadă.

Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, iar în cazul în care situația se va îmbunătăți, vom regândi această decizie. Până atunci, aveți grijă de voi!”, transmit reprezentanții organizatorului, în speță Primăria Municipiului Blaj – Serviciul Public de Gospodărie Comunală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea