Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânărul de 20 de ani, urmărit de poliţiştii care au împuşcat o femeie în cap, din greşeală, s-a SINUCIS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surse judiciare au anunţat, miercuri, că un tânăr în vârstă de 20 de ani din localitatea mureşeană Răstoliţa, cercetat sub control judiciar după ce fost implicat într-o urmărire care a dus la rănirea gravă a unei femei, s-a sinucis.

Tânărul fusese plasat sub control, judiciar în urmă cu o zi:

„Urmare a evenimentului din data de 8 februarie a.c., când un poliţist din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti a efectuat foc de armă asupra unui autoturism, în urma căruia un glonţ ar fi ricoşat şi ar fi lovit în zona capului o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniş, vă comunicăm faptul că, astăzi, 12 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus faţă de un tânăr de 20 ani, din localitatea Răstoliţa, bănuit de comiterea a două infracţiuni de ultraj, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 30 de zile, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea Răstoliţa”, a informat, marţi, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările în dosar erau efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea