Rămâi conectat

Sport

Tânărul aiudean Edi Crişan, un nou transfer de marcă la Performanţa Ighiu! Divizionara terţă l-a cedat pe Coltor definitiv la Olimpia Aiud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a mai făcut o achiziţie de marcă, înregimentându-l pe tânărul mijlocaş aiudean Eduard Crişan (17 ani, fost la Centru de Excelenţă „Tricolor 11” Târgu Mureş). Talentatul jucător a semnat cu divizionara terţă până la încheierea junioratului, având apoi obligaţia regulamentară să prelungească înţelegerea cu echipa lui Mihai Manea.

Edi Crişan este internaţional „tricolor”, iar în această vară a fost aproape de a ajunge la CFR Cluj, grupare care l-a dorit, însă Performanţa a fost mai insistentă şi şi-a asigurat serviciile sale. Pe de altă parte, un alt aiudean, Claudiu Coltor a fost cedat Olimpiei Aiud definitiv de către gruparea ighiană.

Dacă ieri, Performanţa l-a achiziţionat pe Florin Hidişan, experimentatul jucător ce are peste 100 de meciuri în Liga 1, acum a venit vremea ca divizionara terţă să se ocupe de perspectivă.

Născut pe 18 iulie 2000, la Aiud, Eduard Crișan a început să joace fotbal la vârsta de 7 ani, la Metalul Aiud. Înainte de a fi selecționat pentru Centrul de Excelență ”Tricolor11” Târgu Mureș a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Ardealul Cluj și Olimpia Aiud. Mijlocaș ofensiv, înalt de 1,75 metri, Eduard Crișan a făcut parte din reprezentativa Under 15 a României care în martie 2015, a efectuat un stagiu de pregătire în Austria în 2015. Acolo, el a jucat în toate cele trei partide de verificare ale ”tricolorilor”

*16 achiziţii pentru Liga a 2-a!

O campanie prolifică de achiziţii a Performanţei, „campioana” judeţului la acest capitol. Formaţia lui Mihai Manea a realizat 16 transferuri, iar antrenorul  Mihai Manea are la dispoziţie 10 juniori!

Veniri: Zăvoi, Ad. Mărginean, Tineiu şi Seiwerth de la FC Hermannstadt (li s-au prelungit împrumuturile), Hidişan (Arieşul Apuseni Baia de Arieş), Medeşan, Unguru (FC Hermannstadt), Ludwig şi Cl. Marcu (Şurianu Sebeş), Istrate şi Bucur (FC Zalău), Joldeş (Unirea Alba Iulia), juniorii Muscel (Şcoala de Fotbal “Dani Coman”), Sporea (Atletic Bradu), Cordoş şi Zsigmond (Unirea Alba Iulia), Petruse (Centrul de Excelenţă Tg. Mureş), Cîmpean (Hermannstadt), Olălău (Industria Galda), E. Crişan (Centrul de Excelenţă Tg. Mureş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea