Rămâi conectat

Actualitate

Tânăra de 29 de ani care este cel mai TÂNĂR primar din județul Alba. Cine este Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iulia Stănilă este fata căreia nu i-a fost niciodată rușine cu originile sale. S-a născut la țară, în satul Șpring din județul Alba.

Aici s-a întors mereu cu drag, chiar dacă de la vârsta de 14 ani a plecat la studii în Alba-Iulia, apoi în Sibiu. De aproape 5 ani a locuit împreună cu soțul ei în București, iar prin prisma locului de muncă a ajutat numeroase comunități locale din întreaga țară să se dezvolte cu ajutorul fondurilor europene. Astfel, știa că e este omul potrivit și pentru comuna natală, unde putea aduce schimbarea și dezvoltarea.

Născută:14.01.1991, în satul Șpring, jud. Alba.

Studii: -Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” Sibiu

-Facultatea de Istorie și Filologie din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Stare civilă: Căsătorită

Ocupatie: Consultant fonduri europene – Septembrie 2016- Prezent, București

Tânăra a reușit șă învingă în alegeri un primar care deținea funcția de 16 ani.

Oamenii din satele Cunța, Drașov, Șpring, Vingard au nevoie de: apă, canalizare, gaze, cabinete medicale, drumuri decente, școli moderne, parcuri de joacă pentru copii, locuri de muncă, ș.a. Cetățenii comunei nu vor altceva decât NORMALITATE și un trai decent. Un om cu viziune va exploata cu siguranță potențialul fiecărui sat în parte, prin implicare și proiecte.

,,Pentru mine este important ca în viață să pot lăsa ceva frumos în urmă, unde altundeva dacă nu în locul în care m-am născut, am crescut și m-am format ca om? Voi lua exemple de bună practică de la primarii care au făcut administrație în mod eficient, în principal de la domnul Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.”, spune Iulia.

Iulia, prin viziune, dragoste de oameni și locurile natale, poate contribui la dezvoltarea si promovarea satului românesc.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea