Tânăra de 29 de ani care este cel mai TÂNĂR primar din județul Alba. Cine este Iulia Stănilă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Iulia Stănilă este fata căreia nu i-a fost niciodată rușine cu originile sale. S-a născut la țară, în satul Șpring din județul Alba.

Aici s-a întors mereu cu drag, chiar dacă de la vârsta de 14 ani a plecat la studii în Alba-Iulia, apoi în Sibiu. De aproape 5 ani a locuit împreună cu soțul ei în București, iar prin prisma locului de muncă a ajutat numeroase comunități locale din întreaga țară să se dezvolte cu ajutorul fondurilor europene. Astfel, știa că e este omul potrivit și pentru comuna natală, unde putea aduce schimbarea și dezvoltarea.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Născută:14.01.1991, în satul Șpring, jud. Alba.

Studii: -Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” Sibiu

-Facultatea de Istorie și Filologie din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Stare civilă: Căsătorită

Ocupatie: Consultant fonduri europene – Septembrie 2016- Prezent, București

Tânăra a reușit șă învingă în alegeri un primar care deținea funcția de 16 ani.

Oamenii din satele Cunța, Drașov, Șpring, Vingard au nevoie de: apă, canalizare, gaze, cabinete medicale, drumuri decente, școli moderne, parcuri de joacă pentru copii, locuri de muncă, ș.a. Cetățenii comunei nu vor altceva decât NORMALITATE și un trai decent. Un om cu viziune va exploata cu siguranță potențialul fiecărui sat în parte, prin implicare și proiecte.

,,Pentru mine este important ca în viață să pot lăsa ceva frumos în urmă, unde altundeva dacă nu în locul în care m-am născut, am crescut și m-am format ca om? Voi lua exemple de bună practică de la primarii care au făcut administrație în mod eficient, în principal de la domnul Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.”, spune Iulia.

Iulia, prin viziune, dragoste de oameni și locurile natale, poate contribui la dezvoltarea si promovarea satului românesc.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419