Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânăr din Zlatna cercetat pentru furt calificat şi abuz de încredere – a lăsat un minor fără telefonul mobil

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius J., un tânăr de 20 de ani, din Zlatna, a fost identificat de polițiștii din Alba Iulia ca fiind autorul unor infracțiuni de furt calificat și abuz de încredere.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată telefonic, miercuri seara, despre faptul că un minor de 14 ani din municipiul Alba Iulia a fost victima unei infracţiuni de abuz de încredere, fiind deposedat astfel de un telefon mobil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La nivelul conducerii Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost dispuse măsuri specifice pentru identificarea şi prinderea suspectului, iar la scurt timp acesta a fost prins de agenții se siguranță publică din cadrul Biroului Ordine Publică ai Politiei municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că, pentru a intra în posesia telefonului mobil, tânărul din Zlatna i l-a solicitat minorului, invocând nevoia efectuării unei convorbirii telefonice, după care a refuzat să i-l mai restituie, părăsind zona.

Cu ocazia efectuării controlului corporal si al bagajelor aparţinând suspectului, poliţiştii au descoperit telefonul mobil luat de la minor, precum şi 2 conserve de peşte a 170 grame fiecare, despre care din cercetările efectuate s-a stabilit că Marius J. le-a sustras dintr-un magazin din municipiul Alba Iulia, în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 19.30. Bunurile sustrase au fost restituite părţilor vătămate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea