Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Sebeș, condamnat după ce a vândut droguri unui investigator sub acoperire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă într-un dosar cu obiect traficul de droguri în care a fost judecat un tânăr de 23 de ani din Sebeş.

Instanţa a respins, în 31 octombrie 2018, apelul declarat de DIICOT Alba Iulia şi a menţinut pedeapsa decisă de instanţa de fond. N. Alexandru Aurel a recunoscut şi regretat faptele şi a primit 1 an şi 4 luni de închisoare, pedeapsă suspendată în ceea ce priveşte executarea, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani.

În cuprinsul actului de sesizare a instanţei se arată, în fapt, că în data de 25 ianuarie 2016, aflându-se în parcarea unui local din municipiul Sebeş, i-a vândut investigatorului sub acoperire 1,8 grame rezină de canabis, contra sumei de 160 lei.

Anterior, investigatorul a fost autorizat să efectueze cumpărări de droguri de la un alt suspect şi de la persoanele din anturajul acestuia. ”În urma unei discuţii telefonice purtate cu V. I. A., s-a întâlnit cu acesta în staţia de taxiuri pentru a cumpăra 2 grame de haşiş.

La faţa locului, V. I. A. i-a spus că nu mai are haşiş deoarece a vândut toată marfa, în schimb ştie o persoană pe nume N. care îi poate vinde. V. I. A. i-a solicitat investigatorului să se deplaseze în parcarea din faţa localului D. C. pentru a se întâlni cu numitul N., identificat ca fiind N. A. A. În acest context, cel din urmă i-a vândut investigatorului două bucăţi de substanţă vegetală solidă, de culoare maro, cu aspect şi miros specific genului canabis, contra sumei de 160 lei”, se afirmă în motivarea instanţei de la judecată.

Inculpatul a declarat că în acea perioadă a mai vândut caanabis mai multor persoane cu preţul de 50 lei gramul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea