Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Rădești, cercetat de polițiști, după ce și-a jefuit tovarășul de pahar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din Rădești, cercetat de polițiști, după ce și-a jefuit tovarășul de pahar.

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat cercetat pentru furt. Acesta ar fi furat banii colegului său de pahar.

La data de 5 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud l-au reţinut pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba, care este cercetat pentru furt.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 07/08 decembrie 2018, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat, într-un local public din Aiud, i-ar fi sustras  din buzunarul hainei portmoneul în care se afla suma de 700 de euro, 20 lei și documente personale.

În cursul zilei de azi, 6 februarie 2019, reţinutul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea