Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Jidvei, cercetat de polițiști după ce a prezentat un permis fals de conducere, care ar fi provenit din Suedia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 19 ianuarie 2019, în jurul orei 11,50, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe raza localităţii Veseuş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Jidvei.

Cu această ocazie, tânărul a prezentat un permis de conducere care ar fi fost emis de autorităţile suedeze, dar în legătură cu care poliţiştii au constatat că ridică suspiciuni în ceea ce priveşte autenticitatea.

Totodată, în urma verificării conducătorului auto în bazele de data ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea