Tânăr din Cluj, reținut de polițiști după ce ar fi condus, de 2 ori, un autoturism fără permis de conducere. Autovehiculul nu era înmatriculat, iar numerele erau false

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de către polițiștii din Ocna Mureș, după ce ar fi condus, de două ori, un autoturism fără să posede permis de conducere, autoturismul nefiind înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare erau false.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au reținut pe un tânăr de 21 de ani care, de 2 ori, ar fi condus un autoturism, fără să posede permis de conducere. Autoturismul nu era înmatriculat în circulație și avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

ELIT

La data de 20 august 2020, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Lunca Mureșului, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august ar fi condus un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, pe raza comunei Lunca Mureșului și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta, nu se află la prima abatere de acest gen, întrucât la data de 30 iulie 2020 ar fi săvârșit aceiași faptă.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 21 august, reținutul să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419