Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia reținut pentru tentativă de furt din autoturisme – a fost surprins în timp ce ”opera”, noaptea trecută, în cartierul Ampoi 3, de un cetățean care a anunțat Poliția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr bănuit de tentativă de furt a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Alba Iulia imediat după ce a încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate în spatele unui bloc de pe strada Arieşului din municipiu.

geam-masina-spartÎn noaptea de 03/04.11.2016, în jurul orei 00.10, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de cu privire la faptul că în parcarea din spatele unui bloc de pe strada Arieşului, a fost observat un individ care încearcă să sustragă bunuri din autoturisme.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un autoturism a cărui geam de la portieră era spart şi unul al cărui geam prezenta urmele unei lovituri. Proprietarii celor două autoturisme nu au reclamat furtul vreunui bun din interiorul acestora.

La scurt timp, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat, în apropiere de zona respectivă, pe M.N., de 20 de ani, din Alba Iulia, un tânăr cunoscut cu antecedente penale privind fapte de furt şi aflat sub control judiciar.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că el este bănuit de comiterea celor două tentative de furt motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţie Municipiului Alba Iulia, iar împotriva sa a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 4 noiembrie, M.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Cugir, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Cugir, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani Un bărbat din Cugir a fost REȚINUT de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani. La data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea